Σταμάτη: «Παίξαμε με μαχητικότητα»

Written by  Σεπ 18, 2017

Το προηγούμενο τριήμερο (15-17/9) ο Ολυμπιακός έδωσε τα πρώτα του επίσημα φιλικά προετοιμασίας στο πλαίσιο του «2nd International Olympiacos Tournament» που διοργάνωσε η ομάδα του Πειραιά στο ΔΑΚ Γλυφάδας.


Στου τουρνουά πήραν μέρος εκτός από τον Ολυμπιακό, η Εθνική Νορβηγίας, η Ουγγρική Γκιόρ και η Ρωσική Σπαρτάκ. Οι Νταμπλούχες Ελλάδας δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να πετύχουν τρεις νίκες και να κατακτήσουν την πρώτη θέση απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και η αρχηγός της ομάδας Εβίνα Σταμάτη.

«Ολοκληρώθηκε μια σειρά τριών παιχνιδιών. Νομίζω ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Οι ομάδες σίγουρα ήταν χαμηλότερης δυναμικότητας αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα προκειμένου να πούμε το οτιδήποτε».

Τι κρατάτε από αυτό το τουρνουά;
«Εμείς κρατάμε το ότι το χαρήκαμε, βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε με μαχητικότητα οπότε δίνοντας το 100% από κει και ύστερα μπορείς να συνειδητοποιήσεις πάνω σε τι μπορεί να χρειάζεσαι κάποιες διορθώσεις, να βελτιώσεις κάποια πράγματα».

Ακολουθεί ένα ακόμα δυνατό τουρνουά στην Ιταλία.
«Έχουμε τώρα μια εβδομάδα για να τα δουλέψουμε αυτά που είδαμε αυτές τις τρεις μέρες ώστε να πάμε και στην Ιταλία. Θα είναι σίγουρα πιο δυνατό τουρνουά. Πάμε σταδιακά, μέρα με τη μέρα, έχουμε πάρα πολύ δουλειά ακόμα. Η ομάδα ξεκινάει από το μηδέν στην ουσία γίνεται όμως πολύ καλή δουλειά καθημερινά. Θα ξεκουραστούμε μια ημέρα και θα μπούμε πάλι σε ρυθμούς εντατικούς για να τα δώσουμε όλα και στην Ιταλία».  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.