Στον Ολυμπιακό συνεχίζει την καριέρα της η Σταμολάμπρου

Written by  Ιουν 26, 2018

Μετά την απόκτηση των Παυλοπούλου και Αυτζή ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι κλείνει τις θέσεις των γκαρντ με την απόκτηση της Άννας-Νίκης Σταμολάμπρου, η οποία ανακοινώθηκε από τους Νταμπλούχους Ελλάδας.  

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου. Η διεθνής αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 26/08/1995), έχει ύψος 1,75μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Προηγούμενες ομάδες
2011-13 ΠΑΟΚ
2013-17 Robert Morris (NCAA)
2017-18 Helios VS Basket (Ελβετία)
2017-18 Campus Promete (Ισπανία)

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε στο www.olympiacossfp.gr:

«Είναι τεράστια πρόκληση για μένα ότι βρίσκομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Επιστρέφω στην Ελλάδα για έναν σύλλογο που έχει δείξει τις προθέσεις του, θέλει να πρωταγωνιστεί και δεν έχει ηττηθεί εντός των τειχών τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω τι πραγματικά αξίζω και είμαι χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα παίξω σε αυτόν τον σύλλογο και με αυτές τις συμπαίκτριες. Είμαι υπερήφανη που με επέλεξε η διοίκηση και το τεχνικό τιμ και θα προσπαθήσω μέσα το παρκέ να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και να τους δικαιώσω. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου και πιστεύω ότι θα ζήσω όμορφες στιγμές με τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Πηγή και φωτογραφία: olympiacossfp.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.