Μαθαίνει αντίπαλο στις 5/7 για τον προκριματικό της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Written by  Ιουν 29, 2018

Στις 5 Ιουλίου θα μάθει τον αντίπαλο του ο Ολυμπιακός στο ταξίδι του στην εφετινή Ευρωλίγκα των Γυναικών, καθώς θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση για το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στους ομίλους. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 9 & 12 Οκτωβρίου, ενώ αντίπαλοι του θα είναι μια εκ των BC Nadezhda (Ρωσία) και TS Wisla Krakow (Πολωνία) 

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Ολυμπιακού:

 

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει το φετινό ευρωπαϊκό του ταξίδι, δίνοντας την "μάχη" του για να εισέλθει στους ομίλους της Ευρωλίγκας μέσω προκριματικής φάσης. Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος μετά από την γνωστοποίηση της FIBA είναι στις 8 ομάδες που θα αγωνιστούν για τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στους 16 κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στο Μόναχο και οι υπόλοιπες ομάδες που των προκριματικών μαζί με τον Θρύλο είναι οι: BC Nadezhda (Ρωσία), Cukurova Basketbol (Τουρκία ), ESBVA-LM (Γαλλία), Atomeromu-TARR KSC Szekszard (Ουγγαρία), Umana Reyer Venezia (Ιταλία), TS Wisla Krakow (Πολωνία) και TTT Riga (Λετονία).

Ο Ολυμπιακός λόγω κριτηρίων της FIBA θα κληρωθεί με μειονέκτημα έδρας ή με την BC Nadezhda από την Ρωσία ή με την TS Wisla Krakow από την Πολωνία.

Ο πρώτος αγώνας της προκριματικής φάσης έχει οριστεί στις 9 Οκτωβρίου και ο επαναληπτικός στις 12 Οκτωβρίου.

Οι ομάδες που ήδη έχουν περάσει στους ομίλους είναι οι UMMC Ekaterinburg (Ρωσία), Fenerbahce (Τουρκία), Tango Bourges Basket (Γαλλία), Sopron Basket (Ουγγαρία), Famila Basket Schio (Ιταλία), ZVVZ USK Prague (Τσεχία), CCC Polkowice (Πολωνία), CB Avenida (Ισπανία), Mithra Castors Braine (Βέλγιο), Dynamo Kursk (Ρωσία), Hatay BB (Τουρκία) και Flammes Carolo Basket (Γαλλία).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.