Έλυσαν τη συνεργασία τους Πανιώνιος και Άγγελος Τσίκληρας

Written by  Ιαν 15, 2019

Τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών έφεραν την λύση της συνεργασίας του Άγγελου Τσίκληρα, καθώς και των Γιάννη Αντωνόπουλου και Γιώργου Λιθόπουλου με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Πανιωνίου, με τον έμπειρο τεχνικό να αφήνει πίσω του μια σπουδαία πορεία που οδήγησε τις «κυανέρυθρες» από την Α2 στην μεγάλη κατηγορία.

Η Διοικούσα Επιτροπή ανακοίνωσε το σκεπτικό της απόφασης και ευχαρίστησε τον Άγγελο Τσίκληρα για την προσφορά του, τονίζοντας πως οι δρόμοι χωρίζουν σαν φίλοι, ενώ σύντομα αναμένεται το όνομα του αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση

 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ
ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΣΙΚΛΗΡΑ

Είναι αλήθεια ότι η παρουσία του Άγγελου Τσίκληρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνδέθηκε με την αγωνιστική ανάκαμψη της γυναικείας ομάδας και από τα μονοπάτια της Α-2, η ομάδα καθιερώθηκε στην ελίτ της Α-1, προσφέροντας όμορφο θέαμα και απολαμβάνοντας την καθολική αναγνώριση όλου του μπασκετικού κόσμου.
Ωστόσο, η απογοητευτική εικόνα της ομάδας το τελευταίο περίπου δίμηνο δημιούργησε ανησυχία και προβληματισμό στους κόλπους της Διοικούσας Επιτροπής και μέσα από διαλογική συζήτηση αναζητήθηκαν τα αίτια αλλά και οι πιθανές λύσεις που θα έβγαζαν την ομάδα από το τέλμα.
Έτσι, μετά από ώριμη σκέψη και εξέταση όλων των πιθανών σεναρίων, η Διοικούσα κατέληξε στην απόφαση της λύσης της συνεργασίας με τον coach Άγγελο Τσίκληρα και το προπονητικό επιτελείο του [Γιάννης Αντωνόπουλος & Γεώργιος Λιθόπουλος], στην προσπάθεια για επανεκκίνηση και του αναγκαίου σ’ αυτές τις περιστάσεις ηλεκτροσόκ που χρειάζεται άμεσα η ομάδα και όχι φυσικά καταλογίζοντας κάποια ευθύνη στους προπονητές για το έργο τους, το οποίο ακόμη και τώρα με την αποχώρησή τους, κρίνεται από όλους στο ΠΑΝΙΩΝΙΟ ως απόλυτα επιτυχημένο.
Η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει πρώτα απ’ όλα τον αγαπημένο φίλο Άγγελο Τσίκληρα για την συνολική προσφορά του και την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη των στόχων της ομάδας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και του εύχεται ολόψυχα υγεία, κάθε προσωπική χαρά και επαγγελματική επιτυχία στην ήδη λαμπρή καριέρα του.
Ευχαριστεί επίσης τον καταξιωμένο γυμναστή Γιώργο Λιθόπουλο, για τη δική του πολύτιμη συνεισφορά στην ατομική εκγύμναση και βελτίωση των αθλητριών μας τα τελευταία χρόνια.
Τέλος ευχαριστεί τον πολύπειρο Γιάννη Αντωνόπουλο για τη δική του προσπάθεια και αφοσίωση κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο της συνεργασίας μας.
Να ξέρετε και οι τρεις ότι θα παραμείνετε για πάντα ξεχωριστοί φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αλλά πρωτίστως του τμήματος Γυναικείου Μπάσκετ και της Διοικούσας Επιτροπής και θα καμαρώνουμε τις επιτυχίες και τους αγωνιστικούς σας θριάμβους, όπου και αν βρεθείτε από δω και στο εξής. Η συνεργασία μας βασίστηκε σε γερά θεμέλια και χαρακτηρίστηκε από αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη και σ’ αυτό το πνεύμα ολοκληρώνεται τώρα. Οι δρόμοι μας χωρίζουν μονάχα για το καλό της ομάδας, για να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα.
Η Διοικούσα βρίσκεται σε αναζήτηση της διάδοχης κατάστασης και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή και των συνεργατών του.
Η Διοικούσα Επιτροπή
του Γυναικείου Μπάσκετ

Πηγή και φωτό: panionioswbc

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.