Πανελλήνιο Νεανίδων: Δυο στα δυο για τον Παναθηναϊκό

Written by  Μάι 02, 2019

Με τον Παναθηναϊκό να μην συναντά ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στον Πιερικό-Αρχέλαο ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της Τελικής Φάσης του 33ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Ιστιαία. Η κάτοχος του τίτλου επικράτησε με 91-45 επί της ομάδας από την Κατερίνη, σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν επιδέχεται κριτική.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού μπορεί να κέρδισε εύκολα, ωστόσο οι παίκτριες του Αρχέλαου κέρδισαν πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.

Δεκάλεπτα: 29-5, 49-15, 72-25, 91-45

Διαιτητές: Τζίμα, Γκότσου

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κοιλιά Π. 2, Μουρίκη 12(2), Πρίφτη 10, Κουκή 11(1), Τριανταφύλλου 6, Μούτσα 15(1), Εζέτζα 15, Ζαρρή 2, Δαυλάκου 7, Μαυράκη 6.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Κιλ 4, Κιολέογλου 6, Μάντζου 8, Καρανικόλα 1, Παπαζιώγα 2, Μάντη 2, Μπουμπουλέντρα 6, Καρατάσιου 16(1), Παντζιάλα.

Δηλώσεις

Μούτσα (αθλήτρια Παναθηναϊκού): Συγχαρητήρια στον Αρχέλαο για την προσπάθεια που έκανε. Σήμερα προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένες γίνεται, να μην είμαστε κάποια έκπληξη. Στόχος μας ήταν να μπούμε από την αρχή σοβαρά, να μην υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Θέλουμε να είμαστε δυνατές και για αύριο, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Το πιστεύουμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά.            

Καρατάσιου (αθλήτρια Αρχέλαου): Κερδίσαμε πάρα πολλά από αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι θα μάθουμε να παίζουμε κι εμείς σε αυτό το ρυθμό και να γίνουμε δυνατότερες. Θα συνεχίσουμε δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια γιατί είμαστε μέσα στις έξι καλύτερες ομάδες, κάθε μία έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και αυτό θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε κάτι περισσότερο.

Last modified on Σάββατο, 04 Μαϊος 2019 20:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.