Η Άννα-Μαρία Στεφάνου στα πορτοκαλί των Μελισσίων

Written by  Ιουλ 02, 2019

Την προσθήκη της Άννας-Μαρίας Στεφάνου, στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής σεζόν  ανακοίνωσε η ομάδα των Μελισσίων, ενισχύοντας την περιφερειακή της γραμμή.



Η ανακοίνωση: 

Ο ΚΑΟ Μελισσίων με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με την αθλήτρια Άννα-Μαρία Στεφάνου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η Άννα-Μαρία ξεκίνησε από την ομάδα του ΑΟΝΑ (Αργυρούπολη) και μετέπειτα αγωνίστηκε σε Αθηναϊκό, Τερψιθέα Γλυφάδας, Εσπερίδες και τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Ηλιούπολης, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες. Πρόκειται για μία παίκτρια που αγωνίζεται στην περιφέρεια (guard, 22 ετών) και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας με το ταλέντο και την εμπειρία της, παρά το μικρό της ηλικίας της. Την καλωσορίζουμε στην μπασκετική οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.

Η Άννα-Μαρία δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με την ομάδα των Μελισσίων. Είμαι στη διάθεση του συλλόγου να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν, γεμάτη επιτυχίες και υγεία!"  

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.