«Λευκαδίτισσα» η Σέλμπι Τσέσλεκ

Written by  Ιουλ 25, 2019

Τη γραμμή των ψηλών της ενίσχυσε η Νίκη Λευκάδας με την απόκτηση της Σέλμπι Τσέσλεκ, η οποία έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Η ανακοίνωση:

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Αμερικανίδα αθλήτρια Σέλμπι Τσέσλεκ (Shelby Cheslek) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Είναι η πρώτη χρονικά μεταγραφή ξένης παίκτριας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 26χρονη πανύψηλη σέντερ (ύψος 1.97) έχει αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2016-17 με την Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Τη χρονιά εκείνη είχε κατά μέσο όρο 16 πόντους και 11,1 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ ήταν μακράν πρώτη σε τάπες στην κατηγορία. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία και στην Ουγγαρία, ενώ πριν λίγκες ημέρες ολοκλήρωσε τη σεζόν στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας με τους Diamond Valley Eagles (13,6π, 8,6ρ).

Στην πρώτη της δήλωση ως αθλήτρια του Συλλόγου μας ανέφερε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ με την Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά την προηγούμενη σεζόν και είμαι ενθουσιασμένη που θα βοηθήσω στην επιτυχημένη της πορεία»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.