Η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών

Written by  Αυγ 19, 2019

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Κυπέλλου Γυναικών 2019-2020, με τη σεζόν να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην πρώτη φάση, οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δυο ομίλους, των 12 ομάδων. Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται ο Πανιώνιος, ο Πρωτέας Βούλας και ο Αθηναϊκός, που για την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα τους ΓΑΣ Ευνίκου, Αιγέα Χίου και ΑΟ Άργους Οι Δαναοί, ενώ στον δεύτερο αγωνίζονται οι Παναθλητικός, Άρης και Ηρακλής που θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα τις ΑΣ Πανόραμα, Απόλλων Καλαμαριάς και Αναγέννηση Ρυσίου.

Η πρώτη φάση ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί σε τρεις αγωνιστικές στις 29 του ίδιου μήνα, με τις ομάδες που προκρίνονται να περνούν στην δεύτερη φάση, όπου θα αγωνιστούν ο Ολυμπιακός, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Η δεύτερη φάση ξεκινά στις 6 Οκτωβρίου, με τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν να είναι αυτά του Ολυμπιακού με τον Σπόρτινγκ και της Νίκης Λευκάδας με τον Παναθηναϊκό.

Οι ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στην Γ’ φάση και τους προημιτελικούς αγώνες στις 29 Δεκεμβρίου, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών στις 18 Μαρτίου 2020.

Ο μεγάλος τελικός που θα κρίνει και τον τροπαιούχο της νέας χρονιάς, είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου 2020.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.