Α1 Γυναικών: Η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Written by  Δεκ 22, 2019
Αναλλοίωτη έμεινε η πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, μετά την ολοκλήρωση και της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε δια περιπάτου των Εσπερίδων Καλλιθέας και ολοκλήρωσε το 2019 στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μόνος και αήττητος. Στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέμειναν τα Χανιά που δεν δυσκολεύτηκαν, εντός έδρας κόντρα στα Μελίσσια. Ελευθερία και Παναθηναϊκός ισοβαθμούν στη τρίτη θέση καθώς η ομάδα του Μοσχάτου πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, κάνοντας την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ οι "πράσινες" δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα κόντρα στη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Με άνεση επικράτησε και η Νίκη Λευκάδας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στα Πατήσια, Σπόρτιγκ και Κρόνος έλυσαν τις διαφορές τους στην παράταση με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.
 
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 4-5 Ιανουαρίου με την 11η αγωνιστική, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι των αιωνίων, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, καθώς το πρωτάθλημα της Α1 διακόπτεται λόγω των εορτών, ενώ την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
 
Η βαθμολογία

1. Ολυμπιακός    20    
2. ΟΑ Χανίων    18    
3. Παναθηναϊκός    17    
4. Ελευθερία Μοσχάτου    17    
5. Σπόρτιγκ    15    
6. ΠΑΟΚ    15    
7. Εσπερίδες    14    
8  Δάφνη Αγίου Δημητρίου    14    
9.  Νίκη Λευκάδας    13    
10. ΠΑΣ Γιάννινα    13    
11. Κρόνος Αγίου Δημητρίου    13    
12. ΚΑΟ Μελισσίων    11


Η επόμενη αγωνιστική (11η, 5/1)

ΠΑΣ Γιάννινα-Εσπερίδες
Δάφνη Αγίου Δημητρίου-ΠΑΟΚ
Ελευθερία Μοσχάτου-ΟΑ Χανίων
ΚΑΟ Μελισσίων-Σπόρτιγκ
Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.