Κούπερ: «Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς»

Written by  Ιαν 16, 2014

Τιμητική χαρακτήρισε ο Ντι Τζέι Κούπερ την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως η ατομική αυτή διάκριση είναι προϊόν της προσπάθειας όλης της ομάδας.

 

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την βράβευσή του και έθεσε τους στόχους του για το υπόλοιπο της σεζόν.

 «Είναι τιμητικό για μένα, αλλά είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στην ομαδική δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. Για να πάρω αυτό τον τίτλο βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα».

-Όταν πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, περίμενες ότι θα έρθει τόσο γρήγορα η στιγμή για μία τέτοια διάκριση;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα καν τι να περιμένω όταν ερχόμουν στην Ελλάδα. Εγώ απλά ερχόμουν εδώ ελπίζοντας ότι θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου κι αυτό προσπαθώ να κάνω από την πρώτη στιγμή. Και όταν άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα την διαφορά που υπάρχει με το μπάσκετ στην Αμερική, προσπάθησα να προσαρμόζω ανάλογα και το παιχνίδι μου».

-Τι προσδοκίες και στόχους δημιουργεί η ανάδειξή σου σε MVP;

«Δεν υπάρχει ποτέ κανένας λόγος να βάζεις παραπάνω πίεση από αυτήν που ήδη υπάρχει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο που έχουμε και δεν πρέπει να παρασύρουμε το μυαλό μας από τέτοιες βραβεύσεις. Και η ομάδα και εγώ προσωπικά. Το βασικό είναι ότι πρέπει να λειτουργούν όλα και όλοι στο πλαίσιο της ομάδας». 

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Stavros, 12:12 μμ