ΠΑΟΚ: Έκπτωση για του χρόνου λόγω…κεκλεισμένων

Written by  Φεβ 15, 2014

Έκπτωση 10% θα έχουν όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους για την επόμενη χρονιά ως αποζημίωση για το ότι δεν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

 

Το ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με τους Πρωταθλητές Ευρώπης διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω των επεισοδίων που έγιναν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη και σε ένδειξη αποζημίωσης η διοίκηση του ΠΑΟΚ, θέλησε να κάνει ένα μικρό δώρο στους φιλάθλους που θα θελήσουν να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με αφορμή την διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 16/2/2014 στις 19:00) ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνονται τα εξής…

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014, που θα ανανεώσουν τις κάρτες τους και για την σεζόν 2014-2015 θα έχουν έκπτωση 10%. Πρόκειται για μία πρώτη αποκατάσταση των κατόχων διαρκείας που δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, χωρίς αυτό να είναι δική τους ευθύνη.

Σύμφωνα και με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος της Basket League, δικαιούνται είσοδο στο γήπεδο ΜΟΝΟ 50 άτομα από κάθε ομάδα. Στα άτομα αυτά συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές, οι προπονητές και τα μέλη του επιτελείου κάθε ομάδας.

Σχετικά με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φωτορεπόρτερ που θα καλύψουν τον αγώνα, δικαιούνται είσοδο μόνο οι κάτοχοι δημοσιογραφικών ταυτοτήτων ΕΣΕΗΑ, ΕΣΗΕΜΘ (ή άλλων δημοσιογραφικών ενώσεων αναγνωρισμένων από την ΠΟΕΣΥ), ΠΣΑΤ και καρτών ΕΣΑΚΕ περιόδου 2013-2014 και τα μέλη της Ένωσης Φωτορεπόρτερ (με την επίδειξη της εν ισχύ κάρτα τους).

Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο PAOK Sports Arena, να προσεγγίσει τους χώρους του γηπέδου την Κυριακή (16/2).

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την προσπάθειά μας, την κατανόηση όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και την δική τους ουσιαστική συμμετοχή, αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.