Δύσκολη νίκη στους ρυθμούς του... D.J.

Written by  Μάι 06, 2014

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Πυλαία, όπου ο ΠΑΟΚ, αν και ξεκίνησε καλά, στο τέλος καρδιοχτύπησε απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ΑΕΝΚ, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στα play off, με τον Δικέφαλο του Βορρά να παίρνει τελικά τη νίκη και να κάνει το 1-0 στην σειρά.

 

Οι γηπεδούχοι εκίνησαν πιο δυνατά και κατάφεραν στο τέλος του ημιχρόνου να έχουν χτίσει μια σημαντική διαφορά (44-32), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και κατάφεραν να μειώσυον σταδιακά, κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι στα τελευταία λεπτά. Τελευταία προσπάθειά τους ήταν όταν 5’ πριν το τέλος κατάφεραν να μειώσουν στο καλάθι (64-62), όμως, εκεί έμειναν από δυνάμεις, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να το εκμεταλλευτεί και να πάρει μία δύσκολη και αγχωτική νίκη με 70-66.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 κλεψίματα έκανε σχεδόν τέλειο παιχνίδι συγκεντρώνοντας συνολικά 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του πολύπειρου Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος πρόσθεσε 15 πόντους.

Ο Νίκος Μπάρλος με 15 πόντους και ο Νίκος Λιακόπουλος με 14 πόντους έβαλαν τις περισσότερες δυσκολίες στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη στην Κηφισιά, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά την δεύτερη νίκη που θα τον στείλει στους ημιτελικούς και την ΑΕΝΚ την ισοφάριση της σειράς.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 44-32, 54-47, 70-66

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.