Συνεχίζουν μαζί για άλλα πέντε χρόνια ΠΑΟΚ - Μαρκόπουλος

Written by  Ιουλ 17, 2014

Την ανανέωση της συνεργασίας τους για ταεπόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσαν ΠΑΟΚ και Σούλης Μαρκόπουλος, με τον πολύπειρο προπονητή να αναλαμβάνει να συνεχίσει το πετυχημένο έργο του και την προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερα βήματα για την ομάδα.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Σούλης Μαρκόπουλος θα συνεχίσουν την κοινή και απόλυτα επιτυχημένη πορεία τους, επεκτείνοντας για ακόμη πέντε χρόνια την συνεργασία τους μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Μετά από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς, κόπων, αμέτρητων θυσιών από όλους μας και ιδιαίτερα από τον προπονητή μας, αποφασίσαμε από κοινού να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, με την ίδια λογική και φιλοσοφία, έτοιμοι για ακόμη περισσότερη δουλειά και με απεριόριστη επιθυμία να δημιουργήσουμε τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε.  

 Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο επιβεβαιώθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα στο «Παλατάκι» μετά από συνάντηση του προπονητή με αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σταυρόπουλο και τον μάνατζερ Τέλη Ζουρνατσίδη». 

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.