Στην Κανάριας ο Τσαϊρέλης

Written by  Ιουλ 23, 2014

Παίκτης της Κανάριας θα είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα και ανακοινώθηκε ήδη απο την ισπανική ομάδα.

 

Ο 26χρονος φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτή την περίοδο βρισκεται με την Εθνική Ομάδα στο Καρπενήσι , διεκδικώντας μια θέση στην τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψειστην Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, βρισκόταν από καιρό σε διαπραγματεύσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Κανάριας να του δίνει τη δυνατοτητα να αγωνιστεί σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από την ίδια τη διοίκηση των ισπανών που στο πρόσωπό του βλέπουν μια καλή προσθήκη που θα τη βοηθήσει να υλοποιήσει τους στόχους της. 

Σε μήνυμά του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αποχαιρέτισε τους φίλους του ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκλεισε την πόρτα της επιστροφής του στο μέλλον.

«Η χρονιάπου τελείωσε ήταν η καλύτερη στην μέχρι τώρα καριέρα μου και είμαι περήφανος που βοήθησα και εγώαπότην πλευράμου να πετύχει ο Π.Α.Ο.Κ τους στόχους του. Χάρη σε αυτόν θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε ένα πιο ανταγωνιστικόπρωτάθλημα όπως είναι το ισπανικόμε την φανέλα της Τενερίφης. Σας ευχαριστώόλους για τις ευχές σας μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Εύχομαι κάποτε στο μέλλον να φορέσω ξανάτην φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. Εις το επανιδείν»

Πηγή: cbcanarias.net

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.