ΠΑΟΚ: Γενική είσοδος με Άρη

Written by  Οκτ 07, 2013

Με γενική είσοδο 10€ θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τους φιλάθλους του στο προσεχές ντέρμπι με τον Άρη στην Πυλαία για το Κύπελλο Ελλάδος, αναμέτρηση, με την οποία ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» για την νέα σεζόν.

 

Με ανακοίνωσή της η ασπρόμαυρη ΚΑΕ έδωσε διευκρινίσεις για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν έφτασε. Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 στις 7μ.μ., ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο PAOK Sports Arena τον Άρη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και το πρώτο από μία σειρά συνεχόμενων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι τα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ είναι εντός έδρας, στο «Παλατάκι» (στις 9/10 με τον Άρη για το Κύπελλο, στις 12/10 με τον Κολοσσό Ρόδου και στις 16/10 με την Buducnost).

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης διατίθενται από το PAOK Sports Arena και μέσω διαδικτύου, με γενική είσοδος 10€, για όλες τις θύρες και τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, Vip 1, 2, 3, 4, και 5.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης και όλους τους αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Εξαιρούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP Lounge, VIP 1, 2, 3, 4 και 5.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω διαδικτύου θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης για όλους τους αγώνες.».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.