Την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ

Written by  Αυγ 18, 2014

Την Τετάρτη 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρώτη συνάντηση των παικτών του ΠΑΟΚ με τον προπονητή τους, Σούλη Μαρκόπουλο, για την έναρξη της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 του μήνα, αφού ολοκληρωθούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

 

Το διάστημα 1-3 Σεπτεμβρίου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι νεοαποκτηθέντες παίκτες Μαρκ Κάρτερ, Κέβιν Λάνγκφορντ, Τζούλιαν Βον και Τζέικ Όντουμ, ενώ το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο PAOK Sports Arena την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα προετοιμασίας του Δικεφάλου του Βορρά περιλαμβάνει πολλά δυνατά φιλικά, μεταξύ των οποίων η συμμετοχή του στο τουρνουά του Ρεθύμνου με αντιπάλους την τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ωστόσο, στο γήπεδο ήδη έχουν αρχίσει να καταφτάνουν οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας με πρώτους τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Γιώργο Δέδα, Βαγγέλη Μαργαρίτη, Απόλλωνα Τσόχλα και Μιχάλη Λιάπη, οι οποίοι ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου.

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.