Κάρτερ: «Κίνητρο για μένα το Eurocup»

Written by  Σεπ 01, 2014

Χαρούμενος για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ δήλωσε κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη ο Μαρκ Κάρτερ, ο οποίος από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο γήπεδο όπου είχε την πρώτη του συνάντηση με τον προπονητή του, Σούλη Μαρκόπουλο.

 

Κατά την άφιξή του στο PAOK Sports Arena το νέο απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Είναι σημαντικό κίνητρο η συμμετοχή στο Eurocup, ενώ και από την περσινή σεζόν που αντιμετώπισα 6 φορές τον ΠΑΟΚ, κατάλαβα ότι πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να είναι λίγο κουραστικό, αλλά πάντα είναι πιο συναρπαστικό για τους παίκτες να έχουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθεί ξανά με δύο πρώην συμπαίκτες του στον Πανιώνιο, τους Κέβιν Λάνγκφορντ και Χρήστο Σαλούστρο, γεγονός που, όπως τόνισε, θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του.  

«Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και εμάς να προσαρμοστούμε πιο γρήγορα, αλλά και την ομάδα. Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαμε επαφή οι τρεις μας για το ενδεχόμενο να παίξουμε μαζί στον ΠΑΟΚ».

Ο Κάρτερ εξέφρασε, μάλιστα, το θαυμασμό του στον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ, τους οποίους είχε ζήσει ως αντίπαλος, ενώ μίλησε και για την θέρμη, με την οποία οι φίλαθλοι έχουν ήδη αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια της ομάδας.

 «Έχω πολύ καλή άποψη για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Έχω δει αρκετά βίντεο με το γήπεδο να είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Έμαθα ότι έχουν ήδη διατεθεί 1.000 εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τους πρώτους χίλιους που πήραν διαρκείας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια που θα έχουμε στο γήπεδο 6-7.000 φιλάθλους», σχολίασε.

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.