Ανέβαλε την επιστροφή του ο Γκίστ

Written by  Σεπ 10, 2014

Την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ανέβαλε ο Τζέιμς Γκίστ κι έτσι, η ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει λίγες ημέρες ακόμα.

 

Ο Αμερικανός Φόργουορντ είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ για να διευθέτηση μια προσωπική του υπόθεση. Ο Γκίστ, παρ' όλα αυτά ενημέρωσε την ΚΑΕ ότι θα παρατείνει τη διαμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι δεν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για Αθήνα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ που με ανακοίνωση της αναφέρει ότι θα επανεξετάσει το ζήτημα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Γκίστ ήταν ο μονός ξένος παίχτης της ομάδας που τη... γλίτωσε και παρέμεινε στην ομαδα και δεν ακολούθησε το δρόμο των Λάσμε, Μπράμος, Ούκιτς, Μασιούλις και Πίνγκ Σάνγκ. Ο Αμερικανός ταιριάζει στα πλανά του νέου τεχνικού, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς αποτελεί σημαντικό «γρανάζι» για τη λειτουργιά της ομάδας τόσο σε άμυνα όσο και στην επίθεση της ομάδας.

Η εξέλιξη αυτή δυσκολεύει πολύ τον Παναθηναϊκό καθώς το πότε θα επιστρέψει ο παίχτης είναι άγνωστο και οι υποχρεώσεις των πράσινων αρχίζουν να τρέχουν. Έχοντας χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, θα είναι δύσκολο η ένταξη του στην ομαδα και στην αγωνιστική φιλοσοφία του Ιβάνοβιτς, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει την διοίκηση στο να κοιτάξει και για πρόσθετες λύσεις στη θέση «4». Έξαλλου, υπάρχουν κενές θέσεις ξένων στο ροστερ και κανείς δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο μία ακόμα μεταγραφής.

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι η απουσία του παίκτη έχει δημιουργήσει φημολογίες, δεν σημαίνει ότι αντιπροσωπεύει τις προθέσεις της διοίκησης. Άλλωστε, οποιαδήποτε εξέλιξη, θετική ή μη θα πρέπει να τοποθετηθεί χρονικά σίγουρα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.