Αποκαλυπτήρια ΠΑΟΚ με Γκαζιάντεπ

Written by  Σεπ 16, 2014

Πρόσκληση σε όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απηύθυνε η διοίκηση της ΚΑΕ, προκειμένου να γεμίσουν το PAOK Sports Arena, την ερχόμενη Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, στον φιλικό αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με την τουρκική Royal Hali Gaziantep.

 

Ο αγώνας θα αποτελέσει αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ, ταυτόχρονα, θα είναι και ο μοναδικός που θα δώσει ο δικέφαλος του Βορρά μπροστά στο κοινό του, πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεών του σε Πρωτάθλημα και Eurocup. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από τον αγώνα αυτό θα τεθούν σε ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2014-15, ενώ ενημέρωσε σχετικά και με τις τιμές για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Royal Hali Gaziantep:

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

10€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

20€

VIP 3,4

25€

VIP Lounge 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, «εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Royal Hali Gaziantep διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.»

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.