Εύκολα με Μπουντούτσνοστ και δεύτερη θέση για ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 12, 2014

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στην Μπουντούτσνοστ και με τη νίκη του με 80-60 στην Πυλαία ανέβηκε στο 4-1 στον όμιλό του και ουσιαστικά έχει αγκαλιάσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Eurocup.

 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» που αγωνίστηκε για μία ακόμα φορά χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα, πήρε κεφάλι από νωρίς και με τους Μαρκ Κάρτερ και Τζούλιαν Βον να βρίσκονται σε μεγάλη μέρα έφτασε εύκολα στη νίκη που τον φέρνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-1, αφήνοντας πίσω την Καρσίγιακα που ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος είδε τους παίκτες του να παίζουν πιεστική άμυνα από την αρχή της αναμέτρησης, ενώ στην επίθεση δεν δυσκολεύονταν να φτάσουν στο καλάθι της αντίπαλης ομάδας.

Ο Μαρκ Κάρτερ είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα και ο Τζούλιαν Βον είχε 16 ποντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 3 λάθη και ήταν οι πρωτεργάτες της εύκολης νίκης του ΠΑΟΚ. Πολύ καλή απόδοση είχαν και οι Κέβιν Λάνγκφορντ με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ και Κώστας Χαραλαμπίδης με 10 πόντους και 3 ασίστ, προσθέτοντας επιπλέον λύσεις στον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Ουίλιαμ Σέχει με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο μόνος που ξεχώρισε από την Μπουντούτσνοστ.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-25, 63-34, 80-60

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.