Η Βέντσπιλς δεν καθυστέρησε την πρόκριση στο «Last 32»

Written by  Δεκ 11, 2014

Ο ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στον εαυτό του για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο, στο τέλος έκανε τα αυτονόητα και με τη νίκη του στην Πυλαία επί της Βέντσπιλς με 76-62 «σφράγισε» και τυπικά την πρόκρισή του στο «Last 32» του Eurocup.

 

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν είχαν την υποστήριξη του κόσμου τους, καθώς στις κερκίδες βρέθηκαν λιγότεροι από χίλιοι φίλαθλοι, ωστόσο, είχαν πρόσωπα που ενθάρρυναν «εκ των έσω» τις προσπάθειές τους, αφού αφενός ο Τζέι Αρ Μπρέμερ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και ο αρχηγός, Κώστας Χαραλαμπίδης, βρέθηκε στην άκρη του πάγκου για να δίνει έμπνευση στους συμπαίκτες του.

Εκείνοι δεν τον απογοήτευσαν και, παρά το γεγονός ότι επέτρεψαν στην Βέντσπιλς να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου, στο τέλος σοβαρεύτηκαν, πήραν μια διαφορά και  μαζί τη νίκη που τους φέρνει στο 5-4 στον όμιλο και «σφράγισε» και τυπικά την πρόκρισή τους στην φάση των 32 της διοργάνωσης.

Λάνγκφορντ με 15πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 ασίστ και Κάρτερ με 13 πόντους ηγήθηκαν της προσπάθειας του ΠΑΟΚ, ενώ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κακαρούδης και Τσόχλας, πετυχαίνοντας αμφότεροι από 10 πόντους. Αγχωμένος και ψάχνοντας ακόμα τα πατήματά του εμφανίστηκε το νέο απόκτημα της ομάδας, Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος πέτυχε μόλις 2 πόντους και είχε επίσης 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 ασίστ και 3 λάθη.

Από τη Βελγική ομάδα, ο Λεχασμπέιερς είχε 17 πόντους και οι Βάιρογκς και Τσάτμπαν συμπλήρωσαν από 10.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 34-31, 49-47, 76-62

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.