Πιο δημοφιλής παίκτης του Πρωταθλήματος ο Σπανούλης

Written by  Ιουλ 14, 2015

Ο Πιο Δημοφιλής Παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την σεζόν 2014-15 αναδείχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης, έπειτα από την σχετική ψηφοφορία του ΕΣΑΚΕ, παίρνοντας μία ακόμα επιβράβευση για την κατά γενική ομολογία, καλύτερη χρονιά του με τους «ερυθρόλευκους».

 

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 1.722 ψήφους από τους συνολικά 5.700 χρήστες του διαδικτύου που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία και αναδείχθηκε ο Πιο Δημοφιλής Παίκτης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Αυτή η επιβράβευση ήρθε σαν «κερασάκι» σε μια χρονιά που ο ίδιος χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες στην καριέρα του, κάτι που και οι αριθμοί του αποδεικνύουν.

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε 12,45 πόντους, 1,77 ριμπάουντ, 5,61 ασίστ, 0,52 κλεψίματα, 2,77 λάθη σε 23:29 λεπτά συμμετοχής και συνολικό ranking σε μέσο όρο με 13,42 ανά αγώνα, επίδοση που είναι η καλύτερη σε όλη την πενταετή θητεία του στον Πειραιά.

Παράλληλα, ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος πασέρ του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο, ενώ κατάφερε να κάνει ορισμένα σημαντικά ατομικά ρεκόρ, όπως οι 25 πόντοι του στο ματς του 2ου γύρου με τα Τρίκαλα BC Aries και οι 12 ασίστ στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με την ΑΕΚ, επίδοση που επιπλέον αποτελεί και ρεκόρ καριέρας.

Πηγή: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.