Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά την διακοπή για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027 με την Zabiny να επικρατεί εύκολα της Basket Ostrava στην έδρα της με 86-50 για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τσεχίας.
Οι βάσεις μπήκαν από το πρώτο δεκάλεπτο καθώς η ομάδα της Σπανού προηγήθηκε με 22-6 ενώ έκλεισε το ημίχρονο με 40-19. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Zabiny να μην αφήνει το πόδι από το γκάζι και να δίνει διαστάσεις θριάμβου με την λήξη της τρίτης περιόδου κάνοντας το 72-29 ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε στην Basket Ostrava μιας και η γηπεδούχος ομάδα έριξε τον ρυθμό της.
Η Άρτεμις Σπανού αγωνίσθηκε 22' και σημείωσε 13 πόντους με 4/8 δίποντα, 5/6 βολές ενώ παράλληλα είχε 9 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.
Τα δεκάλεπτα: 22-6, 40-19, 72-29, 86-50.