Κακή εμφάνιση και ήττα από Σκαϊλάινερς

Written by  Σεπ 27, 2015

Με μια εμφάνιση που προβλημάτισε αρκετά η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την παρουσία της στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» γνωρίζοντας την ήττα από τους Σκαϊλάινερς Φρανκοφούρτης με 63-80, δίνοντας στον Ντράγκαν Σάκοτα πολλές αφορμές για βελτιώσεις.

 

Οι παίκτες της «Ένωσης» παρουσιάστηκαν χωρίς καθαρό μυαλό και με σημάδια κούρασης στο παιχνίδι τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή του παιχνιδιού βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ και μόνο με κατά διαστήματα ξεσπάσματα κατάφερναν να πλησιάσουν.

Η γερμανική ομάδα κατάφερε να περιορίσει τα βασικά «όπλα» του Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που επέτρεπε η κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει την τελική της αντεπίθεση μειώνοντας στους 5 πόντους (54-59 στο 34’), όμως, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και το τελικό 63-80 βρήκε τους Γερμανούς νικητές.

Ο Κάρτερ με 10 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας, ενώ στον αντίποδα, οι Σκαϊλάινερς είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ντίσμα, 16, Ρόμπερτσον 15, Τέοντορ 12, Ντόρνεκαμπ 11).

Ο Ντρα΄γκαν Σάκοτα έχει σίγουρα γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις για πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ έχει χρόνο στη διάθεσή του προκειμένου να το πετύχει.

Τα δεκάλεπτα: 12-22, 32-39, 46-57, 63-80

AEK (Ντρ. Σάκοτα): Παπαντωνίου 5, Κάρτερ 10, Σκραμπ 6, Ουόρεν 7, Χέρστον, Σάκοτα 8, Κατσίβελης 8, Σαρικόπουλος 4, Mιλόσεβιτς 8, Όρτον 6, Μαυροκεφαλίδης 1

Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης (Χέρμπερτ): Κλάιν, Όλτενμπουργκ 4, Μερτς 2, Ζιμπ, Βόιγκτμαν, Ρίχτερ 5, Ρόμπερτσον 15, Μόρισον 14, Τέοντορ 12, Ντόρνεκαμπ 11, Ντίσμα 16, Λίτλ

Φωτό: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.