Συνέχεια με ενδιαφέρον στην Α1

Written by  Οκτ 20, 2013

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος BasketLeagueΟΠΑΠ, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται σε Χαλκίδα, Ιλίσια και Ν. Κηφισιά.

 

Αρχή κάνει στη Χαλκίδα ο ανανεωμένος Ίκαρος, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον προπονητή των γηπεδούχων, Γιώργο Καλαφατάκη, να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας τους.

Στη συνέχεια, στα Ιλίσια, ο Ηλυσιακός θα φιλοξενήσει και πάλι τον Ολυμπιακό, σε μια επανάληψη της αναμέτρησης των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «ερυθρόλευκοι» δύο μόλις ημέρες μετά την αναμέτρησή τους με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα θα κληθούν να δώσουν έναν ακόμα αγώνα πριν επικεντρωθούν και πάλι στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Την ίδια ώρα, στην Κηφισιά, η τοπική ομάδα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά απέναντι στο κοινό της για τη μεγάλη κατηγορία, υποδεχόμενη τον ΚΑΟΔ, σε έναν αγώνα που αναμένεται να είναι γιορτή, δεδομένης και της νίκης των γηπεδούχων στην πρεμιέρα απέναντι στα Τρίκαλα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανευελυσινιακό στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 20/10

17:00 Ίκαρος Χαλκίδας-Απόλλων Πάτρας

18:00 Ηλυσιακός-Ολυμπιακός

18:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΚΑΟΔ

Δευτέρα 21/10

19:15 Παναθηναϊκός-Πανελευσινιακός

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.