Έκανε το 1-0 η Sopron

Written by  Απρ 07, 2025
Για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της Ουγγαρίας, η Sopron επικράτησε της Gyor εντός έδρας με 93-73 και πήρε κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση στον τελικό.
 
Στηριζόμενη στην άμυνά της η ομάδα της Παυλοπούλου ξέφυγε με 12-4 στις αρχές του αγώνα ενώ λίγο αργότερα με συνεχόμενα τρίποντα έκανε το 25-12. Η Gyor προσπάθησε με ζώνη να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν ήταν δυνατόν καθώς η Sopron είχε μπει αποφασιστικά στην αναμέτρηση κλείνοντας το ημίχρονο με 49-31.
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η γηπεδούχος ομάδα δεν άφησε το γκάζι από το πόδι και με σερί 7-2 ξέφυγε ακόμη περισσότερο με 56-33. Σημαντική βοήθεια από την Παυλοπούλου στο διάστημα αυτό με το δεκάλεπτο να κλείνει 73-49. Η διαφορά κυμαίνονταν στους 20 πόντους με αποκορύφωμα το +24 (85-61). Μέχρι την λήξη δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα με την Sopron να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα.
 
Η Πηνελόπη Παυλοπούλου είχε 8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
 
Τα δεκάλεπτα: 31-17, 49-31, 73-49, 93-73.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.