Ευκαιρία για δοκιμές ψάχνει ο Πεδουλάκης

Written by  Οκτ 21, 2013

Την ευκαιρία για μια εύκολη νίκη με μια καλή εμφάνιση αναζητούν στον Παναθηναϊκό μέσα από την σημερινή (19:00, ΔΤ) αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια επανεκκίνηση στη χρονιά και να αφήσουν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα.

 

Οι δύο ήττες στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και της Ευρωλίγκα από την Λιέτουβος, ενδεχομένως να μην στοιχίσουν στο «τριφύλλι», ωστόσο, ο τρόπος που ήρθαν και, κυρίως, οι εμφανίσεις της ομάδας έχουν φέρει έντονο προβληματισμό.

Η αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, δεδομένου ότι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Είναι δε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ακόμα και ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Γιάννης Σκαραφίγκας, δήλωσε πως δεν υπολογίζει σε νίκη της ομάδας του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα ενόψει και της αναμέτρησης με την Λαμποράλ Κούτσα την Πέμπτη για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, αλλά και να ξεκουράσει παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Ο Ούκιτς δεν πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις για προληπτικούς λόγους και είναι πιθανό να μην αγωνιστεί προκειμένου να μη ρισκάρει επιβάρυνση στους αχίλλειους του.

Σε δήλωσή του ο προπονητής των «νταμπλούχων», ανέφερε πως το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό είναι μια ευκαιρία «να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, που δεν έχουν ακόμη τις σωστές αναπνοές, κυρίως εξαιτίας τραυματισμών. Θέλουμε να βρούμε ένα ρυθμό, να υπάρχει μια ισορροπία στην ομάδα και γι’ αυτό αυξάνουμε και την ένταση των προπονήσεων, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Την ίδια ώρα, σε μήνυμά της στην σελίδα της στο Facebook, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους φιλάθλους της να βρεθούν στο γήπεδο και να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας.

''Παναθηναϊκός - Πανελευσινιακός σήμερα στις 19.15, στο ΟΑΚΑ! Αγόρασε και εσύ online το εισιτήριο σου! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟΨΕ! #family #paobc

http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/», αναφέρει η ανακοίνωση.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.