Έλιοτ Ουίλιαμς: «Ο κόσμος να περιμένει ακόμα περισσότερα από εμάς»

Written by  Μαρ 19, 2016

Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κουμπάν καθώς με δικά του κρίσιμα καλάθια ξεκλείδωσε την άμυνα των Ρώσων. Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο agapotobasket.gr για την νίκη των «Πρασίνων», την δύναμη που πήραν από τον κόσμο ενώ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε ότι ήταν απλά απίστευτος.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Έλιοτ, καταρχάς θα ήθελα ένα σχόλιο για την αναμέτρηση με την Κουμπάν.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Καταφέραμε χάρη στην ενέργεια που βγάλαμε στην άμυνα να σταματήσουμε τα ατού της Κουμπάν, ενώ και επιθετικά δεν πήγαμε και άσχημα. Τώρα όμως πρέπει ν' αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε διορθώνοντας τα λάθη μας στους επομένους αγωνες.

Τι άλλαξε και κατάφερε αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός να νικήσει μετά από 3 συνεχείς ήττες από την Λοκομοτίβ;

Αυτή τη φορά ήμασταν καλυτέρα διαβασμένοι και προετοιμασμένοι. Καταφέραμε περιορίσαμε αρκετά από τα βασικά στελέχη της Κουμπάν και δεν τους επιτρέψαμε να έχουν εύκολη πρόσβαση στο καλάθι ούτε από κοντά ούτε από μακριά και αυτό πιστεύω ότι ήταν το κλειδί για την επιτυχία.

Τι να περιμένει ακομα από σένα ο κόσμος της ομάδας; Παρ' όλο που δεν είσαι πολύ καιρό μέλος του Παναθηναϊκού εχει πραγματοποιήσει πολλές και καλές εμφανίσεις.

 Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα δουλεύω ακομα περισσότερο προκειμένου να βελτιωθώ στο σουτ ώστε να βοηθήσω ακομα πιο πολύ την ομάδα.

 Ένα σχόλιο για το επόμενο  ματς κόντρα στην Νταρουσάφακα;

Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλυτέρα για να πάμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Όσο για μένα, δεν είμαι ακομα απολύτως έτοιμος, αλλά θα προσπαθήσω μέσα στη εβδομάδα να φτάσω και πάλι στο 100% των δυνάμεων μου.

Ένα σχόλιο σου για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού τον Δημήτρη Διαμαντίδη που ηταν και πάλι καταπληκτικός;

Ήταν άπλα απίστευτος. Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα και πολλά για εκείνον όταν ήρθα στην ομάδα από την Αμερική, αλλά μετά από λίγες προπονήσεις είδα πως στέκεται στο γήπεδο, τον τρόπο παιχνιδιού του και γενικά κατάλαβα ποσό σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν και πάλι δυναμικό παρον. 

Οι οπαδοί ηταν για μια ακομα φορά καταπληκτικοί δίνοντας το ρυθμό και την ενέργεια που χρειαζόμασταν. Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.