Γκιστ-Λάσμε: Επιστροφή στο Βελιγράδι

Written by  Οκτ 31, 2013

Για την εμπειρία τους να επιστρέφουν στο βελιγράδι έπειτα από την θητεία τους στην Παρτιζάν μίλησαν σε σερβική ιστοσελίδα οι Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα.

 

Οι δύο παίκτες του «τριφυλλιού» θυμήθηκαν τις στιγμές που πέρασαν ως παίκτες της Παρτιζάν, τις προπονήσεις, αλλά και τα… συνθήματα των φιλάθλων.

Δείτε τι δήλωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην σερβική ιστοσελίδα «Zurnal»:

Για το πώς αισθάνονται για την επιστροφή στη «Χάλα Πιονίρ»:

Λάσμε: «Είναι το γήπεδο όπου έπαιξα για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω».

Γκιστ: «Νιώθω όμορφα που επιστρέφω στο Βελιγράδι. Θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά, γιατί είχα συνηθίσει να παίζω για άλλη ομάδα, την Παρτίζαν. Η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική, όπως πάντα. Θα είναι ωραία».

Για το πώς θυμούνται τη θητεία τους στην Παρτίζαν:

Λάσμε:
«Θυμάμαι πως όταν πρωτοήρθα στο Βελιγράδι χιόνιζε και πηγαίναμε για προπόνηση δύο φορές τη μέρα. Οι οπαδοί ήταν πραγματικά τρελοί. Τους αγαπώ πολύ».

Γκιστ: «Θυμάμαι τις προπονήσεις. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω προπονηθεί τόσο σκληρά. Θυμάμαι επίσης την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Οι οπαδοί είναι τρελοί. Όταν επιστρέψω θα ξαναγυρίσουν οι αναμνήσεις».

Για το αν στις συζητήσεις τους αναφέρουν την Παρτίζαν:

Λάσμε:
«Ναι, μας αρέσει να θυμόμαστε εκείνες τις μέρες και πόσο ωραία ήταν».

Γκιστ: «Ασφαλώς. Είναι φυσικό. Θυμάμαι ακόμη και κάποια συνθήματα. Δεν θυμάμαι όλα τα λόγια, αλλά απλά κουνάω τα χείλη μου και… μουρμουρίζω (γέλια)».

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.