Γιάνκοβιτς: «Ξέρουμε τι σημαίνει “Χάλα Πιονίρ”»

Written by  Οκτ 31, 2013

Τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως ο Ερυθρός Αστέρας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι.

 

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως όλοι στο «τριφύλλι» είναι προετοιμασμένοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργηθεί στις κερκίδες.

«Πρώτα απ όλα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πηγαίνουμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρωλίγκας. Σε ένα γήπεδο που θα είναι κατάμεστο και που δεν θα μπορείς να ακούς ούτε τους συμπαίκτες σου, ούτε τον προπονητή σου από την φασαρία. Για εμάς είναι μια μεγάλη πρόκληση για να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο για 40 λεπτά. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός γι αυτούς. Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι τέτοια που ο κόσμος τους θα είναι ο έκτος παίκτης γι’ αυτούς. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε στο γήπεδο. Τι μας περιμένει. Η «Χάλα Πιονίρ» και το ΟΑΚΑ είναι οι πιο δυνατές έδρες της Ευρώπης. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην παρασυρθούμε», δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος, ερωτηθείς για τα συνεχόμενα ταξίδια που είναι αναγκασμένη να κάνει η ομάδα, δεν έψαξε να βρει δικαιολογίες.

«Δεν μας κουράζουν. Είμαστε επαγγελματίες και αυτή είναι η δουλειά μας. Το πρόγραμμα είναι έτσι που κάθε τρεις μέρες δίνουμε και ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε αναμέτρηση», πρόσθεσε.

Πηγή: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.