Τέλος ο Σκορδίλης από τον Παναθηναϊκό

Written by  Νοε 01, 2013

Το συμβόλαιο του Γάιου Σκορδίλη έλυσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ευχαριστώντας τον για την συνεργασία τους, ενώ παράλληλα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της χρονιάς με τον 29χρονο γκαρντ Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος μέχρι τώρα βοηθούσε την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στις προπονήσεις της.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γάιος Σκορδίλης οδεύει προς Ν. Σμύρνη και πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πανιώνιο, ωστόσο, μέχρι να υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ο πρώην πια σέντερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Όσον αφορά στον Γιώργο Αποστολίδη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Ολύμπια Λάρισας, Πανελλήνιο, ΑΕΛ, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ και Ηλυσιακό, ενώ αγωνίστηκε στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Νέων Ανδρών το 2005 και δύο χάλκινα μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Εφήβων το 2002 και το Παγκόσμιο Εφήβων 2003, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιώργος Αποστολίδης δεν έκρυψε τη χαρά του που υπέγραψε στους νταμπλούχους Ελλάδας. «Είμαι χαρούμενος που και τυπικά πλέον ανήκω στην ομάδα. Και λέω τυπικά γιατί είμαι στην ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας, ένιωθα και λειτουργούσα ως μέλος της και αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι νιώθω πραγματικά χαρούμενος. Είναι τιμή να ανήκεις σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός και αυτό που θέλω είναι να δουλέψω πολύ για να βοηθήσω όσο και όπως μπορώ», ανέφερε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.