Πρώτα ο ΚΑΟΔ, μετά η Λοκομοτίβ

Written by  Νοε 05, 2013

Με το μυαλό στον αγώνα της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ τον ΚΑΟΔ, για την τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει οι παίκτες του να πάρουν μία ακόμα νίκη και να βρουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πολλά σχήματα ενόψει των υποχρεώσεων που ακολουθούν, ενώ θα προσπαθήσει για μία ακόμα φορά να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να έχει την ομάδα του φρέσκια και ετοιμοπόλεμη.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και στη διάθεσή του να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ για το πρωτάθλημα είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν επιπλέον χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν συμμετέχουν συνήθως στο ροτέισον της ομάδας, αλλά και να δοκιμάσει συστήματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 (ΔΤ) και αμέσως μετά οι «πράσινοι» θα έχουν λίγες ώρες ξεκούρασης, καθώς αύριο θα αναχωρήσουν για την Κρήτη, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Με νίκη οι «πράσινοι» θα εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου μία στροφή πριν από τη λήξη του πρώτου γύρου της πρώτης φάσης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.