Αμφίβολος ο Μπατίστ για το «Ζηρίνειο»

Written by  Νοε 10, 2013

Μία νίκη που θα βοηθήσει να αναπτερωθεί και πάλι το ηθικό μετά την ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Ηράκλειο αναζητά ο καταπονημένος από τα πολλά ταξίδια και τις απουσίες Παναθηναϊκός απέναντι στην ΑΕ Ν. Κηφισιάς για την πέμπτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνουν ότι δεν έχουν βρει ακόμα αγωνιστική ταυτότητα, κάτι που φαίνεται κυρίως στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, ενώ είναι γεγονός ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει καταφέρει ακόμα να ευτυχίσει να έχει όλη την ομάδα του μαζί για πολύ χρονικό διάστημα.

Οι απουσίες είναι συνεχείς, οι τραυματισμοί στέρησαν παίκτες από την προετοιμασία, ενώ τελευταία «πληγή» στο ταλαιπωρημένο σύνολο του Παναθηναϊκού είναι οι ιώσεις που έχουν θερίσει τους παίκτες. Μετά τον Ραμέλ Κάρι και τον Μάικ Μπράμο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν πολύ και μετά βίας κατάφεραν να αγωνιστούν με την Λοκομοτίβ, ήρθε η σειρά του Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός σέντερ του «τριφυλλιού» φαίνεται πως κόλλησε από τους συμπαίκτες του, ανέβασε πυρετό και κρίθηκε αναγκαίο να μείνει κλινήρης πριν από την τελευταία προπόνηση για τον αγώνα με την ΑΕ Ν. Κηφισιάς στο «Ζηρίνειο».

Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης, έστω κι αν η δυναμική του αντιπάλου δεν είναι τέτοια που να προκαλεί φόβο, δεν μπορεί να είναι ήσυχος έπειτα και από μία ακόμα απώλεια στο ρόστερ, καθώς αυτές οι απουσίες δεν βοηθούν την ομάδα να ρολάρει και να βρει τη φόρμα της.

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι με την νεοφώτιστη ομάδα προσφέρεται για δοκιμές και ανοικτό ροτέισον, ώστε οι παίκτες να μην ταλαιπωρηθούν περισσότερο και να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε άλλους που μέχρι τώρα δεν είχαν.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.