Πάτησε «γκάζι» στο τέλος η ΑΕΚ

Written by  Οκτ 09, 2016

Η ΑΕΚ έτρεξε στο τελευταίο δεκάλεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πατρών Carna και πήρε τελικά μια πιο δύσκολη νίκη από ό,τι δείχνει το τελικό 59-77, μπαίνοντας με το «δεξί» στο νέο Πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» υπό το βλέμμα και του προέδρου της, Μάκη Αγγελόπουλου, που ταξίδεψε στην Πάτρα, δυσκολεύθηκε αρκετά για τρία δεκάλεπτα, όμως, στο τελευταίο, με ένα επιμέρους συνολικό σκορ 8-20 κατάφερε να πάρει και μια διαφορά και να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην φετινή φιλόδοξη σεζόν.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και έστειλαν το μήνυμα ότι θα είναι και φέτος μια από τις δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι για την ΑΕΚ ήταν για μια ακόμα φορά ο Μάικλ Ντίξον που σημείωσε 19 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Δημήτρης Μαυροειδής με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ και ο Τζαουάντ Γουίλιαμς με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, από 13 πόντους είχαν ο Κρις Τζόουνς και ο Γιώργος Τσιάρας, ενώ 11 πόντους με 4 ριμπάουντ είχε ο Δημήτρης Βεργίνης.

 

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 35-35, 51-57, 59-77

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.