«Το Δεκέμβριο σπίτι μας είναι το ΟΑΚΑ»

Written by  Νοε 20, 2013

Ανοικτή πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το ΟΑΚΑ όλο το μήνα Δεκέμβριο, όταν και θα δώσει πέντε σημαντικούς εντός έδρας αγώνες, απηύθυνε με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Πέντε σημαντικοί αγώνες θα λάβουν χώρα στο ΟΑΚΑ μέσα στο Δεκέμβριο και σας περιμένουμε να βρεθείτε και πάλι κοντά στην ομάδα, με ένα μίνι πακέτο εισιτηρίων που θα εκδώσει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πέντε αγώνες που περιλαμβάνονται είναι δύο για την Ευρωλίγκα (6/12 Ερυθρός Αστέρας και 19/12 Μακάμπι Τελ Αβίβ), δύο για την Basket League ΟΠΑΠ (7-9/12 ‘Ικαρος Χαλκίδας και 28/12 ΠΑΟΚ -οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν από τον ΕΣΑΚΕ) και φυσικά ο ημιτελικός κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (23/12).

Η ομάδα θα χρειαστεί τη πάντα σημαντική βοήθεια των φιλάθλων της, στους οποίους δίνει την επιλογή ενός μίνι πακέτου εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέσα στο μήνα Δεκέμβριο. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές και θα αφορούν όλες τις κατηγορίες. Αναλυτική ανακοίνωση θα υπάρξει την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, ημέρα που θα αρχίσει και η διάθεσή τους από όλα τα σημεία».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.