ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια με Άλμπα Φέχερβαρ

Written by  Νοε 25, 2013

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω την ήττα από τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα και πλέον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Άμπα Φέχερβαρ στην Πυλαία για την έβδομη αγωνιστική του Eurocup. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια.

 

Ο Δικέφαλος του Βορρά επιθυμεί να πάρει μία ακόμα νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση όπου συμμετέχει, εξασφαλίζοντας με αυτήν την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα έχει ανάγκη να βρεθούν δίπλα της όλοι οι φίλαθλοί της και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα, τα οποία θα ξεκινούν από τα 10 €.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Alba Fehervar, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7.30μ.μ. για την 7η αγωνιστική του Eurocup.

 Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Alba Fehervar είναι…

 TIMH

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα

του γηπέδου

15€

VIP 6,7,8,9

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

70€

VIP Lounge

 Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Alba Fehervar διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.»

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.