Το μυαλό στην Λαμποράλ

Written by  Νοε 26, 2013

Στο παιχνίδι της Παρασκευής απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια στρέφονται όλοι στον Παναθηναϊκό, καθώς με νίκη θα πάρουν όχι απλώς μια βαθμολογική ανάσα, αντιστρέφοντας το κλίμα από το κακό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, αλλά, θα θέσουν και υποψηφιότητα, ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου.

 

Η επιστροφής της ομάδας στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική συνοδεύτηκε με νίκη επί της Λιέτουβος Ρίτας, ωστόσο, η ομάδα δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Το βασικό στο σημείο αυτό, βέβαια, είναι οι νίκες και όχι το θέαμα, καθώς με το κακό του ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός, έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση. Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι οι δικαιολογίες της κούρασης και των τραυματισμών σε αυτό το επίπεδο, κάποια στιγμή στερεύουν και θέλουν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα, να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα δείχνοντας πως έχουν πλέον μάθει να ζουν με τις δυσκολίες.

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς η ισπανική ομάδα, με τη νίκη της την περασμένη εβδομάδα επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ έβαλε φωτιά στον όμιλο, καθώς πλέον όλες οι ομάδες, εκτός ίσως της Λιέτουβος, έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να πάρει μία σημαντική για τη συνέχειά του νίκη. Ελπίδες συμμετοχής έχει και ο Στεφάν Λάσμε, η απουσία του οποίου έχει πληγώσει πολύ τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, αυτό θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και έπειτα από την σύμφωνη γνώμη των γιατρών.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.