Μανωλόπουλος: «Διαφορετικό από το παιχνίδι στην Κύπρο»

Written by  Νοε 28, 2013

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια, τον τραυματισμό του Λάσμε, αλλά και την προσπάθεια της ομάδας να παρουσιάζεται κάθε φορά και καλύτερη έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blogτου ο κ. Μανωλόπουλος:

«Γεια σε όλους,

Το αυριανό παιχνίδι με τη Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία θα είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του πρώτου γύρου στην Κύπρο. Οι τραυματίες τους επέστρεψαν στη δράση, ενώ προχώρησαν και σε προσθήκες παικτών, γεγονός που ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους.

Ο Νοτσιόνι αποτελεί μία πολύ σημαντική μονάδα γι' αυτούς. Τώρα που έχουν αρκετούς αθλητές και ποικιλία επιλογών δεν τον χρησιμοποιούν μόνο στη θέση "4", αλλά και στη θέση "3". Γενικότερα, έχουν βελτιώσει το παιχνίδι τους το τελευταίο διάστημα έχοντας βρει πια καλή χημεία. Με τις διαφορετικές πεντάδες που παρατάσσουν στο παρκέ μπορούν να παίξουν και με διαφορετικό στυλ, γεγονός που τους κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτους. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε το πρόβλημα του Λάσμε, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα. Πρέπει όλοι οι παίκτες να καλύψουν την ενδεχόμενη απουσία του και νομίζω ότι μπορούν να το πετύχουν. Οφείλουμε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί ναι μεν η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια κλασσική ισπανική ομάδα που μπορεί να παίξει καλά στον αιφνιδιασμό, ωστόσο είναι καλή και στο σετ παιχνίδι. Επιβάλλεται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα.

Η Λαμποράλ Κούτσα διαθέτει μια παραδοσιακά σκληρή έδρα. Για τα έμπειρα παιδιά της ομάδας μας δε νομίζω να έχει κάποια διαφορά. Για τα νέα παιδιά νομίζω πως ήδη έχουν πάρει κάποιες εμπειρίες φέτος από σκληρές έδρες. Ολοένα γίνονται και καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι.

Το κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό, έτσι και αυτό με τη Λαμποράλ. Δεν υπάρχει ματς εύκολο, ούτε ασήμαντο. Έχουμε αρκετά προβλήματα και θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Σωτήρης»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.