Την… πλήρωσε ο Πανιώνιος

Written by  Μαρ 11, 2018

 Ο Παναθηναϊκός Superfoods τα… έβαλε με τον Πανιώνιο ΒΙΚΟΣ Cola ξεσπώντας για τις συνεχόμενες ήττες του στην Ευρωλίγκα και με τη νίκη του με 97-53 συνεχίζει να διευρύνει το αήττητο ρεκόρ του στην Basket League.

Το παιχνίδι δεν χωρά αναλύσεις, αφού η διαφορά δυναμικότητας κι οι στόχοι των δυο ομάδων ήταν εντελώς αντίθετοι, με τους «πράσινους» να ζητούν μια νίκη με ευρύ σκορ για να ξεχαστούν από τις δυσκολίες που οι ίδιοι έχουν βάλει στον εαυτό τους μετά τα συνεχιζόμενα στραπάτσα στην Ευρώπη και τους «κυανέρυθρους» να ψάχνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση απέναντι στους Πρωταθλητές, που θα τους έδινε ψυχολογική ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος όπου πρώτο μέλημα είναι η σωτηρία τους.

Ο Πανιώνιος το κατάφερε αυτό στην πρώτη περίοδο, όταν και ήταν άκρως ανταγωνιστικός, όμως, στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι, ανέβαζε σταδιακά τη διαφορά, η οποία έφτασε στη μέγιστη τιμή της στο τέλος (+34) με αποκορύφωμα το επιμέρους 30-7 της τελευταίας περιόδου και τους παίκτες των «πρασίνων» να μοιράζουν και πλούσιο θέαμα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μοίρασε και πάλι το χρόνο, για να αποφορτίσει τους παίκτες του και είδε όσους δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή μέχρι σήμερα να είναι ετοιμοπόλεμοι και με διάθεση να προσφέρουν.

Πρώτος και καλύτερος, ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος πάτησε παρκέ για 15:33 και πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να «αγγίξει» το double-double με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, ο Μάρκους Ντένμον είχε 12 πόντους με 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Κέισι Ρίβερς σημείωσε 12 πόντους και ο Νικ Καλάθης πρόσθεσε 11 πόντους με 6 ασίστ.

Για τον Πανιώνιο που μετά το δεκάλεπτο παραδόθηκε αμαχητί, ο Βαγγέλης Σακελαρίου σημείωσε 17 πόντους με 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ και ο Ταϊρόν Μπράζελτον είχε 13 πόντους με 3 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-28, 67-46, 97-53

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.