Για την πρόκριση στην Άγκυρα ο ΠΑΟΚ

Written by  Δεκ 04, 2013

Τη νίκη που θα τον οδηγήσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση του Eurocup θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ στην Τουρκία απέναντι στην TED Ankara, σε έναν αγώνα που μόνο εύκολος δεν είναι, αφού η τουρκική ομάδα είναι η μόνη που έχει καταφέρει να σπάσει την έδρα του.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του αγώνα και φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η αναμέτρηση κρύβει δυσκολίες για την ομάδα του, ενώ εξήγησε πως, αν ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι, θα πρέπει να είναι σοβαρός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

 «Η Ankara είναι μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει φέρει πολλά θετικά αποτελέσματα. Έχει πολύ καλό ρόστερ και με την ενσωμάτωση του Ράσιτς η περιφέρειά της απέκτησε έναν ακόμη πολύ καλό χειριστή, αλλά και πολύ εύστοχο παίκτη. Περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θέλει προσοχή σε κάθε κίνηση μέσα στο γήπεδο. Η Ankara είναι η ομάδα που μας πλήγωσε στο γήπεδό μας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον Γκολούμποβιτς, που είναι μία πολύ δυνατή μονάδα στο παιχνίδι της Ankara και για μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα είναι κεντρικός άξονας του παιχνιδιού τους», δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσωπα που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες του.

«Πολύ σημαντικός στο παιχνίδι τους είναι και ο Τάκερ, ενώ ο Βάλτερς με τον Ράσιτς έχουν δώσει άλλο επίπεδο στην οργάνωση και στην περιφέρειά τους. Χρειάζεται να παλέψουμε σε κάθε φάση, αν θέλουμε να σταθούμε στο ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από αυτό τον αγώνα. Ξέρουμε ότι για τους αντιπάλους μας αυτό το παιχνίδι είναι χωρίς αύριο, δεν ισχύει το ίδιο για μας, αλλά από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αυτό το παιχνίδι θέλει 40 λεπτά συγκέντρωση, έλεγχο του ρυθμού του αγώνα, καθαρό μυαλό και πολύ μεγάλη δύναμη και πίεση στην άμυνά μας», σημείωσε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.