Επένδυση στο μέλλον με Μαστρογιαννόπουλο το Λαύριο

Written by  Ιουλ 03, 2018

Μια μεταγραφή με μέλλον πραγματοποίησε το Λαύριο, καθώς απέκτησε για τρία χρόνια τον ταλαντούχο Έλληνα διεθνή Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος ήταν η αποκάλυψη της Α2 την περυσινή σεζόν με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση του Σαράντη Μαστρογιαννόπουλου! Ο 21χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα μας, αποτελώντας μια ακόμη επένδυση του Λαυρίου σε ελληνόπουλα. Ο Μαστρογιαννόπουλος γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1997 στην Πάτρα, έχει ύψος 1.88 μ. και αποτέλεσε μεταξύ άλλων τον νεότερο αρχηγό στην Ιστορία του Απόλλωνα Πάτρας. Την περσινή σεζόν στην Α2 Εθνική Κατηγορία, είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31 αγώνες. 

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος ήταν εδώ και καιρό στο «μικροσκόπιο» του κόουτς Σερέλη, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία την έκανε άμεσα πράξη. 

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια ώστε και τη νέα σεζόν, οι φίλαθλοι του Λαυρίου να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.