Απογοήτευση και ανασύνταξη στον ΠΑΟΚ

Written by  Δεκ 09, 2013

Με την απογοήτευση στις αποσκευές του μετά την απρόσμενη ήττα από τη Ν. Κηφισιά για το Πρωτάθλημα και χωρίς περιθώρια ξεκούρασης, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Ουκρανία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Χιμίκ για την ένατη αγωνιστική του Eurocup.

 

Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις απέναντι στην ουκρανική ομάδα, ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τις δύο πολύ κακές εμφανίσεις για το Eurocupκαι το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Η απογοήτευση ήταν έκδηλη και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Ν. Κηφισιά. «Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Δεν μπορείς να δέχεσαι 95 εκτός έδρας και να θέλεις να κερδίσεις. Η άμυνά μας ήταν πολύ άσχημη και για αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ και όχι οι παίκτες. Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να έχουμε στόχους και πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Όταν δέχεσαι 57 πόντους σε ένα ημίχρονο, κάτι δεν γίνεται καθόλου καλά. Για να δεχθείς τόσους πόντους σημαίνει ότι το έχεις κάνει ροντέο το ματς, άρα έχεις δυνάμεις. Δεν μπορείς να τρέχεις χωρίς να έχεις δυνάμεις. Περισσότερο εγκεφαλικό ήταν το θέμα και συγκέντρωσης της ομάδας», δήλωσε, χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος.

 Η ομάδα θα επιχειρήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Ουκρανία, ελπίζοντας σε μία νίκη που θα της δώσει περισσότερο θάρρος για τη συνέχεια.

 Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αποστολή της ομάδας στην Ουκρανία:

«Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ είναι την Τρίτη στην Ουκρανία απέναντι στην Khmik Yuzhne. Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί από την Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας 9/12 στις 14:50 και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη (άφιξη 16:15 και αναχώρηση 19:10), θα φτάσει στην Οδησσό της Ουκρανίας στις 20:40, ενώ θα μεταβεί στο Yuzhne οδικώς αμέσως μετά. Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Olymp Sports Complex (όπου και θα γίνει ο αγώνας) στις 22:00 το ίδιο βράδυ, ενώ προπόνηση είναι προγραμματισμένη και το πρωί της επόμενης ημέρας (11:00).

Ο αγώνας Khmik Yuzhne – ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 18:00 (ίσια ώρα σε Ελλάδα και Ουκρανία) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3 και το Eurosport. Το ταξίδι της επιστροφής ξεκινά την Τετάρτη (11/10) από την Οδησσό στις 10:05 το πρωί και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, η αποστολή του ΠΑΟΚ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις 14:35».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.