Πίστη στο ρόστερ και διάψευση για τις μεταγραφές

Written by  Δεκ 12, 2013

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα είναι όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο που συνεχίζουν την προετοιμασία χωρίς να σκέφτονται τις απουσίες και τα σενάρια για μεταγραφική ενίσχυση που ακούγονται καθημερινά.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης πριν από την αναχώρηση της ομάδας για τη Βιέννη που αποτελεί τον ενδιάμεσο σταθμό πριν τη μετάβαση στην Ρωσία δήλωνε ξεκάθαρα πως η ομάδα θα πορευτεί χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες πίσω από τους τραυματισμούς και τις απουσίες και πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για τη νίκη με όσες μονάδες διαθέτει.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τους απόντες Ματσιούλις και Παππά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα έχει άλλες απουσίες, αφού οι Λάσμε, Γκιστ και Ούκιτς που ταλαιπωρούνται εδώ και καιρό από προβλήματα τραυματισμών, συνεχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς, ώστε να προσφέρουν όσο μπορούν περισσότερο.

Την ίδια ώρα, τα σενάρια περί μεταγραφικής ενίσχυσης οργιάζουν, ενώ ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα έχουν εμφανιστεί, με αναφορές σε πιθανό έντονο ενδιαφέρον της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Χάκετ από την Σιένα που φέρεται να είναι υποχρεωμένη να ξεπουλήσει παίκτες προκειμένου να σωθεί από την χρεοκοπία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ και αποδίδει τα δημοσιεύματα σε εκ του πονηρού προθέσεις.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Με αφορμή δημοσίευμα σε αθλητική ιστοσελίδα που επιδιώκει να διαμορφώσει προς την κοινή γνώμη μια εικόνα εντελώς διαφορετική απ’ αυτή που ισχύει, οφείλω να ξεκαθαρίσω το εξής:

Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα, τις ικανότητες και τις δυνατότητες των παικτών. Μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει. Τα υπόλοιπα που ακούγονται ή γράφονται ως δήθεν «προϊόν ρεπορτάζ» δεν μας αγγίζουν και καλούμε τον κόσμο της ομάδας να πιστεύει μόνο εμάς ώστε να μην αποπροσανατολίζεται.

Δεν μπορούμε όμως παρά να εκφράσουμε την απορία μας για το πώς επιτρέπει η σοβαρή ιδιοκτησία της μεγαλύτερης αθλητικής ιστοσελίδας στην Ελλάδα να δημοσιεύονται- έτσι αβασάνιστα- ανώνυμα «ρεπορτάζ» του… γνωστού- αγνώστου διευθυντικού της στελέχους. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι εκθέτουν σε απόλυτο βαθμό τον ευφάνταστο σεναριογράφο, δημιουργούν ψευδαισθήσεις και λανθασμένες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας και μαζί μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα που μόνο προβλήματα δημιουργεί στον Παναθηναϊκό.

Εμείς θα προστατέψουμε την ομάδα. Για το λόγο αυτό, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε ειλικρινείς απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψουμε στον οποιονδήποτε να προσπαθήσει να δικαιολογήσει την ιδιότητά του με ύποπτης προέλευσης αλλά και σκοπιμότητας, δημοσιεύματα».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.