Να νικήσει το ψύχος και τη Λοκομοτίβ θέλει ο Παναθηναϊκός

Written by  Δεκ 12, 2013

Τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στον όμιλό του την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσει απέναντι στην Λοκομοτίβ Κούμπαν στο παγωμένο Κράσνονταρ ο Παναθηναϊκός, όπου συνάντησε ένα απίστευτο χάος και πολικές θερμοκρασίες που ταλαιπώρησαν πολύ την αποστολή.

 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνάντησαν μια απίστευτη ταλαιπωρία από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο αεροδρόμιο της πόλης, το οποίο ήταν εξαιρετικά απαρχαιωμένο, ενώ ο έλεγχος των διαβατηρίων κράτησε υπερβολικά πολύ, με αποτέλεσμα η αποστολή να μείνει αρκετή ώρα μέχρι να πάρει την άδεια να αποχωρήσει για το ξενοδοχείο. Οι θερμοκρασίες ήταν πολικές, φτάνοντας ως το -10, ενώ στους δρόμους επικρατούσε κυκλοφοριακό χάος, τόσο που οι παίκτες δεν πρόλαβαν να φτάσουν στο ξενοδοχείο και έπρεπε να ξαναφύγουν για το γήπεδο προκειμένου να πραγματοποιήσουν την μία και μοναδική τους προπόνηση πριν από τον αγώνα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τα γνωστά, του Γιόνας Ματσιούλις που έμεινε στην Αθήνα, αλλά και του Νίκου Παππά, ο οποίος ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό εξειδικευμένο στους τραυματισμούς του αγκώνα.

Κατά τα λοιπά, οι Λάσμε και Ούκιτς ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς άλλα προβλήματα και αμφότεροι ελπίζουν ότι θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα, απέναντι σε μία από τις πρωτοπόρους του ομίλου.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.