Με Διαμαντίδη στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός

Written by  Δεκ 16, 2013

Με τον Δημήτρη Διαμαντίδη στην αποστολή ταξίδεψε στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στην αναμέτρηση που κλείνει την δέκατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αντιμετωπίζει κάκωση στον ώμο και είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί απέναντι στην τοπική ομάδα, ωστόσο, ο Αργύρης Πεδουλάκης τον πήρε στην αποστολή, δεδομένου ότι η λειψανδρία στις θέσεις των γκαρντ είναι τέτοια που κάνουν την παρουσία του έστω στον πάγκο επιβεβλημένη. Ο Διαμαντίδης ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και δεδομένου ότι ο τραυματισμός του δεν είναι ιδιαίτρα σοβαρός, κανένας στην ομάδα δεν θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα να λείψει από κάποιο από τα επόμενα πολύ κρίσιμα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με τη Μακάμπι την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα και τον Ολυμπιακό την Δευτέρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Εκτός αποστολή έμειναν επίσης οι Ματσιούλις και Παππάς, που συνεχίζουν να κάνουν θεραπεία προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ Ούκιτς και Λάσμε ανεβάζουν διαρκώς στροφές, κάτι που φάνηκε και στον αγώνα της Παρασκευής στο Κράσνονταρ απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων, με τους φιλάθλους της Ρόδου να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή της στο ξενοδοχείο.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.