Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Μπεστ

Written by  Σεπ 02, 2019

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή Καναδό γκαρντ Άαρον Μπεστ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, προσθέτοντας έναν αξιόλογο παίκτη στην περιφέρειά του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή Καναδό καλαθοσφαιριστή Aaron Best, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Aaron Best συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας μπάσκετ του Καναδά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ και διεκδίκησε μάλιστα μέχρι την τελευταία στιγμή την συμμετοχή του στους αγώνες που ξεκινούν σήμερα στην Κίνα.

O Aaron Matthew Best γεννήθηκε στη 1 Σεπτεμβρίου 1992 στο Scarborough του Οντάριο στον Καναδά, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ/φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από την πατρίδα του, πήγε στο κολέγιο Ryerson, από το οποίο αποφοίτησε το 2016. Την τελευταία του χρονιά στους Ryerson Rams, Aaron Best είχε 17,8 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ ανά αγώνα.

Η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία, ήταν τη σεζόν 2016-17, στη Λιθουανία με την Juventus Utena. Ο Best αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια (Λιθουανικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League), με 7,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1 ασσίστ ανά παιχνίδια.

Τη σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στη GLeague, με τη θυγατρική ομάδα των Toronto Raptors και σε 47 αγώνες είχε 7,8 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,7 ασσίστ.

Πέρσι ο Aaron Best επέστρεψε στην Ευρώπη, αυτή την φορά για να αγωνιστεί στη Ludwigsburg. Σε 36 παιχνίδια του Γερμανικού πρωταθλήματος και του Basketball Champions League, ο Best είχε 7 πόντους και 2,6 ασσίστ μέσο όρο.

Πηγή και φωτό: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.