Τέλος στα πανηγύρια, αρχίζει η δουλειά

Written by  Δεκ 27, 2013

Πανηγυρισμοί τέλος στον Παναθηναϊκό που αφήνει πίσω τον ημιτελικό Κυπέλλου και επικεντρώνεται στη συνέχεια των υποχρεώσεων με πρώτη την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την ενδέκατη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

 

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν θέλουν να μείνουν εκεί, αφού παραμένουν στη διεκδίκηση των άλλων δύο μεγάλων στόχων τους, οι οποίοι μπαίνουν πια σε κρίσιμη φάση. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σηματοδοτεί την επιστροφή στο Πρωτάθλημα, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει και η έναρξη του Top 16 της Ευρωλίγκα, που θα κρίνει τα πάντα για την ευρωπαϊκή συνέχεια του «τριφυλλιού».

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε με πολλή χαρά τους τραυματίες Ματσιούλις και Παππά όχι μόνο να επιστρέφουν στην δωδεκάδα, αλλά να είναι και τα κλειδιά της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και πλέον περιμένει και την επιστροφή του Ούκιτς, ώστε να έχει την ομάδα του πλήρη και έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συνέχειας.

Δεν αποκλείεται δε κάποιο ανοικτό παράθυρο για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, χωρίς, ωστόσο, αυτό να είναι και σίγουρο, αφού τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ έχει εκφράσει πολλές φορές την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον ρόστερ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.