Με απουσίες κλείνει τη χρονιά στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Written by  Δεκ 29, 2013

Χωρίς τον Βαγγέλη Μαργαρίτη που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του στην ποδοκνημική, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με στόχο την καλή εμφάνιση που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη που θα κλείσει με επιτυχημένο τρόπο το 2013 και θα τερματίσει ένα αρνητικό σερί 13 συνεχόμενων ηττών.

 

Ο φόργουορντ του Δικεφάλου του Βορρά δεν κατάφερε να προπονηθεί στην τελευταία προπόνηση της ομάδας κι έτσι δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει την αποστολή, αφού αποφασίστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη υποχρέωση της ομάδας με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Κανονικά στην αποστολή, ωστόσο, θα είναι ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.  Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μιλώντας για την αναμέτρηση αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης.

«Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το έδειξε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είναι ομάδα Ευρωλίγκα και δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο όπου θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και αφοσιωμένος σε όλα τα σημεία του αγώνα, για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς, έχοντας πάντα και τα προβλήματα, αλλά και τις απουσίες μας», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και έκανε έναν μικρό απολογισμό για την πορεία της ομάδας τη χρονιά που φεύγει.

 «Είναι το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς. Σύμφωνα με τα δεδομένα και τις συνθήκες που υπήρχαν στον ΠΑΟΚ και φέτος, αλλά και από τα προηγούμενα χρόνια, πιστεύω ότι η ομάδα σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε τον εαυτό της. Ελπίζω και εύχομαι τη νέα χρονιά τα πράγματα να είναι καλύτερα από όλες τις απόψεις, ώστε να μπορούμε να στοχεύσουμε εκεί που πρέπει και να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.