Χωρίς προβλήματα στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός

Written by  Ιαν 05, 2014

Πάνοπλος, πανέτοιμος και με καλή ψυχολογία, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Ρέθυμνο την τοπική ομάδα για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος που σηματοδοτεί την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων για τους νταμπλούχους Ελλάδας για τη νέα χρονιά.

 

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και με την αποστολή πλήρη βρίσκονται στην κρητική πόλη για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, σε ένα γνώριμο για τους ίδιους περιβάλλον, αφού στο ίδιο γήπεδο είχαν αγωνιστεί και απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν την τέταρτη αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Και μπορεί οι αναμνήσεις από εκείνο το παιχνίδι να μην είναι ευχάριστες, αφού ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στην εκπνοή του αγώνα, θα έχει, όμως, και μία ευχάριστη νότα, αφού θα έχει στο πλευρό του και τους οπαδούς του που αναμένεται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Αγωνιστικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι θα έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, κυρίως, αυτούς που έχουν χάσει προπονήσεις λόγω τραυματισμών και αναμένεται να κάνει το σχετ9ικό ροτέισον, ώστε η ομάδα να παραμένει φρέσκια και ετοιμοπόλεμη, αφού το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν έχει μόλις ξεκινήσει.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα για την Ευρωλίγκα ακολουθεί και όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο περιμένουν και ελπίζουν σε μία καλή εμφάνιση με σκοπό τη νίκη που θα φέρει τον Παναθηναϊκό νωρίς με σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα playoffτης διοργάνωσης. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.