Ιστορικά χαμηλά ρεκόρ εισιτηρίων για ΠΑΟΚ

Written by  Ιαν 07, 2014

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ εξαιτίας της πολύ μικρής προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο, παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων έχουν πέσει σημαντικά, ενώ και η ομάδα αποδίδει σε γενικές γραμμές καλό μπάσκετ.

 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από αυτό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην Πυλαία δεν θα μπορούσαν να βρουν για να προβληματιστούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς, στον αγώνα με τον Ηλυσιακό που ο Δικέφαλος του Βορρά σημείωσε αμυντικό ρεκόρ επικρατώντας του αντιπάλου του με το εντυπωσιακό 84-49, τον αγώνα παρακολούθησαν μόλις 800 άτομα, με τα εισιτήρια που κόπηκαν να είναι μόλις 170, αριθμός, ωστόσο, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… ρεκόρ για τα φετινά δεδομένα.

Η κίνηση των εισιτηρίων στη φετινή σεζόν είναι απογοητευτική, γεγονός που οι ιθύνοντες της ομάδας αποδίδουν κυρίως στην απογοήτευση εξαιτίας του αποκλεισμού από τον Άρη στο Κύπελλο, όταν ήταν και η τελευταία φορά που το γήπεδο γέμισε. Αντίθετα, και παρά το γεγονός ότι οι τιμές των εισιτηρίων έχουν μειωθεί πάρα πολύ, με αποκορύφωμα το πακέτο τριών εισιτηρίων για τους αγώνες με Άνκαρα, Απόλλωνα Πατρών και Χιμίκ στα 15 ευρώ, ο ΠΑΟΚ φέτος σημειώνει ιστορικά χαμηλά ρεκόρ εισιτηρίων.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας αναζητούν τρόπο να αναπτερώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου που πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου, που προσπαθεί να παρουσιάσει ένα υγιές, καλοστημένο και με πολλές προοπτικές σύνολο. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.